acupunctuur logo

Acupunctuur- en Homeopathiepraktijk Friesland

Judy Hoomans, gediplomeerd homeopate en acupuncturiste (geregistreerd bij NWP, RBNG, SRBAG)
Domela Nieuwenhuisweg 105
9245 VD Nij Beets (Fr)
tel. 0512- 462 077
info@acupunctuurfriesland.nl 

Welkomroutebeschrijving praktijk
RoutebeschrijvingVanuit Drachten/Heerenveen:

Volg de A7/E22 richting Beetsterzwaag. Afslag 28 richting Beetsterzwaag/Nij Beets. Bij de splitsing van de afrit linksaf, richting Nij Beets. U bent nu op de Beetsterweg. Deze gaat over in Tolhekbuurt en later in Domela Nieuwenhuisweg. U rijdt het dorp uit; na een kleine 2 kilometer ziet u aan de linkerkant van de weg een bord met de praktijknaam. Parkeren kunt u het beste pal voor de haag langs het fietspad.

Vanuit Groningen:
Volg Groningen-West, richting Weg der Verenigde Naties de A7/E22 op. Richting Drachten/ Leeuwarden. Afslag 28 richting Beetsterzwaag/Nij Beets. Verder als komend uit de richting Drachten.

Vanuit Leeuwarden:
Richting Drachten/ Akkrum; bij afslag 13 verder over de N392 richting Aldeboarn/Beetsterzwaag. Dit is de Boarnsterdyk; deze gaat na verloop van tijd over in de Domela Nieuwenhuisweg. Voorbij restaurant Pier's Hiem is de praktijk gevestigd in het tweede huis aan de rechterkant van de weg.

Met het openbaar vervoer:
Zowel uit Leeuwarden als uit Heerenveen gaat eens per uur een trein, uitstappen op station Akkrum. Voor het station (niet oversteken) is de halte van de bus die u naar Nij Beets brengt. Uitstappen bij de halte van restaurant Piers Hiem. Vanaf de halte loopt u 5 minuten verder in de richting die de bus verder rijdt, langs het natuurgebied. De praktijk is gevestigd in het tweede huis aan uw rechterhand. Indien u de aansluiting met de bus mist, kunt u desgewenst gebruik maken van de taxicentrale schuin tegenover het station.